Cât timp vei economisi cu CookTime

Unul din avantajele serviciului CookTime este economisirea timpului. Am calculat câte ore vei putea economisi împreună cu noi (da, anume ore!).

 

Căutarea rețetei - de la 10 la 30 de minute

De regulă, căutarea rețetei durează de la 10 la 30 de minute. Asta cu condiția să știi deja ingredientul principal - pește, carne de vită, piept de pui etc. Dar și în acest caz, căutările pot să-ți răpească mult timp: unele rețete pot fi prea complicate, pentru altele nu vei avea ingredientele necesare. Nu ai garanția că cina conform rețetei găsite va fi delicioasă.

 

Noi alcătuim și testăm rețetele cu un tehnolog și putem garanta că vei avea o cină excelentă, dacă o vei prepara după recomandările noastre.

 

Achiziționarea produselor - 1-2 ore

De regulă cumpărarea produselor durează 1-2 ore. Rareori le vei găsi pe toate la magazinul din cartier, dar și în acest caz procesul durează cel puțin 20 de minute. Cel mai des va trebui să te duci la supermarket (în orele de vârf - cel puțin o oră), iar pentru unele produse, de exemplu, carne proaspătă sau pește, vei mai face o escapadă la magazinul de specialitate.

 

Noi găsim toate ingredientele pentru cină și le aducem în aceeași zi.

 

Pregătirea ingredientelor - de la 10 la 30 de minute

De regulă, pregătirea produselor durează de la 10 la 30 de minute. Aceasta include cântărirea, spălarea, uscarea și felierea ingredientelor.

Noi ne ocupăm și de pregătirea ingredientelor - măsurăm, spălăm, curățăm și tăiem. Aducem întregi doar unele ingrediente, cum ar fi roșiile, pentru ca acestea să nu se transforme într-un piure.

 

Îți rămâne cea mai plăcută parte a procesului - să prepari o cină delicioasă și să o savurezi. Apropo, am alcătuit rețete simple - gătitul conform acestora va dura doar 30-45 de minute.