De ce noi

CookTime este singurul serviciu din Moldova care te ajută să gătești rapid o cină delicioasă: alcătuim rețetele, cumpărăm, pregătim și livrăm produsele necesare. Nimeni altul nu o mai face. Îți spunem în continuare, cum ai putea să mai scurtezi timpul de gătit a cinei.

Livrare de la cafenea/restaurant

Dezavantajul principal al bucatelor gata este prețul înalt al acestora. Pentru comparație: cina din setul CookTime costă 85 de lei, iar bucatele similare de la restaurant în medie sunt de două ori mai scumpe.

 

Livrarea produselor

O altă modalitate de a economisi timp este de a comanda livrarea produselor. Însă există cel puțin trei dificultăți.

În primul rând, nu este atât de ușor să găsești o rețetă potrivită. Adesea este nevoie de ingrediente rare și ustensile de gătit, de timp și abilități speciale. Totodată, uneori rețetele se contrazic între ele.

În al doilea rând, nu toate produsele pot fi găsite în același magazin. Adesea este nevoie de a comanda livrarea din mai multe locuri, iar unele ingrediente trebuie să le cumperi aparte.

În al treilea rând, produsele ajung la tine nepregătite.

Noi alcătuim și testăm rețetele cu ajutorul tehnologului, precum și achiziționăm și pregătim ingredientele - le spălăm, curățăm, tăiem și ambalăm. Inclusiv peștele.

 

Culinărie

Cumpărarea bucatelor gata la culinărie te poate ajuta în zilele proaste - economisești timp și bani. Dezavantajul lor este compoziția. La culinărie adesea se folosesc ingrediente mai ieftine, condimente cu potențiator de aromă, maioneză etc.

Rețetele noastre conțin numai produse naturale, de asemenea, pregătim sosuri fără ingrediente artificiale (arome, coloranți și potențiatori de arome).

 

CookTime este serviciul optim pentru cei care doresc să acorde cât mai puțin timp pentru prepararea unei cine delicioase. Lasă pe noi etapele plictisitoare - pregătirea și verificarea rețetei, achiziționarea și pregătirea produselor - îți rămâne partea cea mai plăcută.