Cum alcătuim rețetele

Meniul CookTime include 35 de rețete. Printre acestea se numără pârjoale de casă de pui cu hrișcă și tagliatelles ca la restaurant cu iepure în sos cremos de usturoi, bucate cu ingrediente obișnuite și cu ingrediente rare, salate calde, mâncare tradițională și multe alte rețete.  Iată ce au ele în comun.

 

1. Timp scurt de gătit

Gătitul conform rețetelor noastre durează doar 30-45 de minute. Unele din ele se gătesc în doar 20 de minute.

 

2. Ingrediente naturale

Folosim doar ingrediente naturale - ouă, carne, pește, legume, crupe etc. Apropo, pentru majoritatea cinelor preparăm și un sos gustos, bun de servit cu bucatele pe care le vei prepara.

 

3. Ușor de gătit

În primul rând, vom pregăti ingredientele - măsurăm, spălăm, curățăm și tăiem. În al doilea rând, propunem rețete simple care nu necesită abilități culinare speciale. În al treilea rând, alcătuim instrucțiuni detaliate, astfel încât să nu apară nici o singură întrebare în timpul gătitului.

 

4. Minim de ustensile de bucătărie

Este nevoie de minim de accesorii - o tigaie, o spatulă, o strecurătoare și alte ustensile, disponibile în fiecare bucătărie. Fără mixere sau robot de bucătărie. Nu vei avea nevoie nici de cântar - cântărim ingredientele și le repartizăm în pungi.

 

5. Gust garantat

Toate rețetele sunt alcătuite de un tehnolog și testăm fiecare fel de mâncare de cel puțin trei ori, iar unele - de 4-5 ori. Garantăm că va fi delicios.

 

Nu vei mai pierde timp căutând rețete și nu-ți vei face griji că nu vei reuși. Te scutim și de căutarea ingredientelor - ți le livrăm pe toate.